Bestellen en Facturering

Bestellen

Apotheken die in aanmerking willen komen voor levering, kunnen een account aanvragen. Na het aanmaken van een account en verificatie van uw gegevens ontvangt u van ons een emailbericht waarin wij uw klantgegevens bevestigen.

Levering

In onderstaande tabel kunt u zien wat de standaard leverdagen zijn per januari 2019 en op welke dagen de order geplaatst moet zijn om de apotheekbereidingen op de gewenste leverdag te kunnen ontvangen.

Het is uiteraard mogelijk om tegen meerkosten af te wijken van de standaard leverdagen, bijvoorbeeld in geval van spoedbestellingen. Ook dit is weergegeven in onderstaande tabel. Tenslotte is er nog de mogelijkheid voor de afnemer om zelf transport te regelen.

Orderdag routinebestellingen Afleverdag Kosten
Maandag vóór 12:00u Woensdag € 30
Dinsdag vóór 12:00u Donderdag € 30
Woensdag vóór 12:00u Vrijdag € 30
Donderdag vóór 12:00u Maandag € 30
Vrijdag vóór 12.00 uur Dinsdag € 30
Spoedbestellingen
 Spoedleveranties  Elke werkdag van de week  Op aanvraag

Facturering

Binnen vijf weken na ontvangst van de goederen ontvangt u van ons een factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum.

Overeenkomst

Conform de eisen van de IGJ is voor de levering van apotheekbereidingen een overeenkomst nodig tussen de bereidende apotheek en de ter hand stellende apotheek. Deze overeenkomst kunnen wij voor u verzorgen.